OPLEIDING GEWICHTSCONSULENT

Opleiding personal coach

Leer stap voor stap hoe je sporters en hobbysporters motiveert en begeleidt. Schrijf je vandaag nog in en start meteen met deze boeiende opleiding personal coach.De opleiding personal trainer is hoofdzakelijk praktijkgericht. Bedoeling is dat je na de opleiding zelfstandig bewegingsbeperkingen kunt opsporen en … Vraag info bij Remotion Training en Motion Acadamy Personal trainer MechelenOp zoek naar opleiding gewichtsconsulent?


Schijf van Vijf spel. Nu tijdelijk een tweede cadeau: het Schijf van Vijfspel voorlichtingsspel t.w.v 60., BGN-erkend diploma gewichtsconsulent. Na de opleiding ontvang je het door de BGN Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland erkende diploma gewichtsconsulent. Met het diploma kun je verschillende kanten op.

Opleiding Gewichtsconsulent BGN-erkend.
Gewichtsconsulent opleiding: wat leert u?
Met de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent doet u alle benodigde kennis en vaardigheden op om mensen met overgewicht op professionele wijze te begeleiden. U leert een perfecte diagnose te stellen van de gewichtsproblemen en biedt cliënten een op maat gesneden behandelplan.

De opleiding Gewichtsconsulent leert u alles over de spijsvertering, voedingsleer, energiehuishouding, voedingsmiddelen, de nieuwste Schijf van Vijf en het samenstellen van gezonde dagmenu’s. U maakt kennis met de oorzaken van overgewicht en leert hoe u samen met de cliënt, komt tot een blijvende verandering van zijn eet- en leefpatroon.

Ook de psychologische kant van het begeleidingstraject wordt uitgebreid behandeld. De opleiding Gewichtsconsulent besteedt veel aandacht aan communicatietechnieken, coachvaardigheden en het versterken van de motivatie. U leert zowel individuen als groepen begeleiden. Tot slot worden zaken behandeld die van belang zijn bij het succesvol opstarten van uw eigen praktijk.

Gratis praktijkdag
Deze complete Gewichtsconsulent-opleiding bestaat uit 15 schriftelijke lessen plus een gratis praktijkdag. Tijdens de praktijkdag maakt u onder begeleiding van een ervaren BGN-gewichtsconsulent kennis met de fijne kneepjes van het vak.

Via het digitale studentenportaal legt u twee proefexamens af. Zo bereidt u zich optimaal voor op het examen en vergroot u uw slagingskans. Het examen wordt afgenomen door de exameninstelling TCI en bestaat uit twee onderdelen: een theorie-examen en een mondeling examen. Meer informatie over de BGN-examens vindt u op de website van TCI.

Gewichtsconsulent opleiding: wat kunt u ermee?
Heeft u de opleiding Gewichtsconsulent met succes afgerond, dan kunt u als professioneel en erkend gewichtsconsulent aan de slag in uw eigen praktijk. U kunt zich met het behaalde diploma aansluiten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), waarmee uw consulten door de meeste zorgverzekeraars zullen worden vergoed.

De opleiding is verder geschikt voor therapeuten, verpleegkundigen, zorgverleners, fitnessinstructeurs, personal trainers en andere professionals die mensen met gewichtsproblemen op verantwoorde wijze willen bijstaan. Omdat overgewicht een steeds groter maatschappelijk probleem is en de vraag naar gewichtsconsulenten alleen maar toeneemt, biedt deze opleiding veel toekomstmogelijkheden.

Start2Move BGN Gewichtsconsulent.
1+1 Gratis Actie: schrijf je vóór 1 mei ’17 in voor de erkende opleiding BGN Gewichtsconsulent en ontvang o.a. een gratis 2-daagse cursus t.w.v. €235,-!

Een erkend gewichtsconsulent adviseert, motiveert en begeleidt klanten naar een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. De begeleiding kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.
Deze cursus is geschikt voor mensen die willen adviseren, begeleiden en motiveren tot gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

De opleiding BGN Gewichtsconsulent van Start2Move biedt o.a. de volgende voordelen:

Erkenning door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
Vergoeding consulten door groot aantal zorgverzekeraars
Digitale leermiddelen en gratis webinars
Gratis inhalen van gemiste lesdagen
Flexibele examendata
Online en offline coaching door één van onze voedingsexperts

Thuisstudie.nl Opleiding Gewichtsconsulent.
Thuisstudies voor Gewichtsconsulent. Thuisstudies voor Gewichtsconsulent. Op zoek naar een thuisstudie voor gewichtsconsulenten? Thuisstudie.nl helpt je graag verder. Bekijk en vergelijk onderstaande thuisstudies en opleidingen van de belangrijkste aanbieders van afstandsonderwijs. En schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Gewichtsconsulent van jouw keuze.

Boeken opleiding Gewichtsconsulent Sonnevelt Opleidingen YouBeDo.com.
Over goede doelen. De opleiding Gewichtsconsulent van Sonnevelt past helemaal bij jou als jij gemotiveerd bent om mensen te helpen bij het veranderen van hun eet en leefgedrag. Jij bent enthousiast om op die manier een bijdrage te leveren aan een vitalere levensstijl van jouw cliënten. Boeken opleiding Gewichtsconsulent.

Opleiding Gewichtsconsulent klassikaal en BGN accreditatie.
Wat kan ik met Gewichtsconsulent? De opleiding Gewichtsconsulent is geaccrediteerd door de beroepsvereniging BGN en voldoet aan alle door de vereniging gestelde eisen. Na de opleiding Gewichtsconsulent kun je je eigen praktijk beginnen als gewichtsconsulent of aan de slag gaan als gewichtsconsulent in een wellness of fitnesscentrum.C

ursus Gewichtsconsulent De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Start je eigen onderneming als zelfstandig gewichtsconsulent, of sluit je aan bij een voedings of gezondheidscentrum. Met de BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent heb je een zeer complete en veelzijdige cursus in handen. Je leert alles over een gezonde, evenwichtige voeding en het maken van de juiste keuzes.